Cookie- och Privacy Policy

Tack för besöket www.colourb4.se

Ägarinformation

Medichem
Stalham Business Park
Rushenden Road · Queenborough
Kent ME11 5HE UK

Cookies

Denna webbplats använder cookies i enlighet med ovanstående ändamål. En cookie är en liten textfil som lagras på din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök. Det finns ingen personlig information lagrad i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

För att förhindra användningen av cookies, ställ in dina personliga inställningar på datorn för att ta bort alla webbplats-cookies och / eller varna dig om cookies lagras.

Deklaration af websitets brug af cookies

Leverantör: Google Analytics
Insamlar statistik om besökarens beteende
Type: 3.-part beständig   Kategori: Marketing
Slutgiltig ägare av datan: Google

Användning av personuppgifter

ColourB4 garanterar att den information vi förfogar i detta avseende, lagras på ett säkert sätt, förblir konfidentiell och endast användas för avsett ändamål. All personlig information som du lämnar kommer enbart att användas för att förbättra webbplatsen och ge information, produkter eller tjänster som du har begärt. ColourB4 kommer inte att lämna ut personlig information till tredje part.

Kontakt för personuppgifter

Har du lämnat personlig information till ColourB4 och vill att det tas bort, kan du när som helst kontakta oss på info@nordic-beauty.eu.

Skydd av personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen förvaras dina personuppgifter säkert och konfidentiellt. Vi lagrar dina personuppgifter på datorsystem med begränsad åtkomst, som är belägna i kontrollerade anläggningar, och vår säkerhet kontrolleras regelbundet för att avgöra om vår användarinformation hanteras korrekt och kontinuerligt med hänsyn till dina rättigheter som användare. Däremot kan vi inte garantera 100 procent säkerhet vid överföring av data via internet. Det innebär att det kan finnas en risk för att andra obehöriga har tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. All personlig information som lämnas ut sker på egen risk.